Tilburger aangehouden voor huiselijk geweld.

zaterdag 24 december 2016

Ulvenhout - De politie heeft vrijdag 23 december 2016 omstreeks 21.45 uur in een woning een 45-jarige Tilburger aangehouden ter zake huiselijk geweld. Hij zou zijn 32-jarige ex-vriendin in haar woning hebben mishandeld.

Agenten kregen een melding dat in een woning in Ulvenhout de bewoonster door haar ex-vriend mishandeld was. De vrouw had rode en blauwe plekken in haar nek, bovendien was haar bovenkleding gescheurd. Ze had ruzie gekregen met haar ex-vriend die onverwacht op bezoek kwam. Hij had haar met kracht bij de keel gepakt en haar T-shirt kapot getrokken.  De verdachte zat op de bank. Het slachtoffer wilde geen aangifte doen, vanwege de ernst van de mishandeling besloten de dienders hem toch aan te houden.

De politie stimuleert slachtoffers om aangifte te doen van huiselijk geweld. Maar een aangifte is niet (meer) noodzakelijk om een dader aan te houden. Bij voldoende ander bewijs, bijvoorbeeld letsel en getuigenverklaringen, kan de politie een dader toch aanhouden. Slachtoffers en daders worden gestimuleerd om hulp te zoeken. Hierover zijn concrete afspraken gemaakt met partnerorganisaties. Het doel is niet om de relatie te beëindigen, maar wel het geweld te stoppen.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda