Twee mannen aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging

zaterdag 31 januari 2015

Breda - Agenten hebben in de vroege ochtend van 31 januari 2015 in de Nieuwstraat een 25-jarige man uit Breda en een 28-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging c.q. zware mishandeling. Het onderzoek is nog in volle gang.

De politie kreeg in de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31januari 2014 rond 04.00 uur de melding dat er een grote vechtpartij tussen tweegroepen gaande was in de Nieuwstraat waarbij n persoon bewusteloos op de grondzou liggen.

Ziekenhuis

Ter plaatse troffen ze een 27-jarige man uit Breda aan, diebewusteloos op de grond lag. De man is met hoofdletsel per ambulance naar eenziekenhuis gebracht. Uit onderzoek bleek dat in ieder geval een 25-jarige manuit Breda en een 28-jarige man uit Bergen op Zoom als verdachten konden wordenaangemerkt. Van de overige betrokkenen zijn de gegevens genoteerd voor hetverdere onderzoek. De politie maakt daarbij onder andere gebruik vancamerabeelden van beveiligingscamera's. De twee verdachten zitten voor naderonderzoek en verhoor vast. Over de gezondheidssituatie van het slachtoffer is opdit moment niks bekend.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda