Vrienden ruilen van T-shirt na mishandeling 30-jarige vrouw

zondag 24 augustus 2014

Breda - Twee 18-jarige Bredanaars hebben afgelopen nacht nadat n van hen een vrouw bij een pinautomaat had mishandeld geprobeerd de politie om de tuin te leiden door snel van kleding te wisselen. De dader droeg namelijk een opvallend grijs t-shirt met dollartekens daarop. In het caf ruilden ze van shirt. De politie arresteerde rond 00.40 uur op de Nieuwstraat de 18-jarige verdachte die op dat moment het shirt droeg. Zijn vriend die niet wilde dat hij er voor op zou draaien meldde zich daarop alsnog bij de politie.

Het slachtoffer, een 30-jarige vrouw uit Gorinchem deedaangifte. Zij verklaarde dat zij zondag 24 augustus 2014 omstreeks 00.30 uur bijde pinautomaat op de Nieuwstraat werd mishandeld door een jongeman die voorwilde dringen. Ze zei daar waar wat van, waarna ze door hem in gezicht werdgespuugd. Ze spuugde terug waarna hij haar in het gezicht sloeg. Ze vieldaardoor om tegen de pinautomaat. Ze hield er een pijnlijke opgezwollenlinkerwang aan over.

Verdenking

De 18-jarige knul die de vrouw geslagen zou hebben wordt nuverdacht van mishandeling. Zijn vriend van begunstiging, het opzettelijk zijnvriend behulpzaam zijn bij het ontkomen aan de nasporing van politie.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda