Breda | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Zoon aangehouden voor mishandeling moeder

mishandeling / vechtpartij

Breda - Een 27-jarige man is maandag 19 januari rond 22.30 uur aangehouden omdat hij huiselijk geweld pleegde tegen zijn moeder.

De meldkamer van de politie werd rond 22..00 uur gebeld dat erin de wijk Hoge Vught een vrouw werd mishandeld. Agenten hielden op hethuisadres een 27-jarige man aan. Omdat de man weerstand bood en de agentenbedreigde bij zijn aanhouding hebben de agenten hem met geweld moeten aanhouden.Hij is geboeid afgevoerd naar het cellencomplex.

Huiselijk geweld

Huiselijk geweld is geweld dat door iemand uit de huiselijkekring van het slachtoffer is gepleegd. Het kan daarbij gaan om lichamelijk enseksueel geweld en om psychisch geweld, zoals bedreiging en belaging(?stalking?). Huiselijk geweld kan de vorm aannemen van kindermishandeling enseksueel kindermisbruik, partner-relatiegeweld in alle denkbareverschijningsvormen, en mishandeling of verwaarlozing van ouderen.
Politie, openbaar ministerie, reclassering, kinderbescherming,vrouwenopvang en andere hulporganisaties werken samen aan de bestrijding vanhuiselijk geweld, omdat zij van mening zijn dat huiselijk geweld onacceptabel isen met geen enkel excuus kan worden gerechtvaardigd. Kijk voor meer informatieop

Soortgelijke berichten

Aanhouding voor bedreiging en mishandeling
Valkenswaard

Man aangehouden voor mishandeling moeder
Helmond

Jongetje van 8 zwaar mishandeld, twee verdachten aangehouden
Rijen

Man mishandeld, politie zoekt getuigen
Almelo

Minderjarig in drugsbezit
Lage Zwaluwe

Renkumer aangehouden na huiselijk geweld
Renkum

Vader en zoon aangehouden voor mishandeling
Helmond

Aanhouding na bedreiging met mes
Medemblik

Foto vader vermiste Benjamin vrijgegeven
Rotterdam

Vrouw rijdt in op handhavers in Haarlem
Haarlem

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio