Zoon aangehouden voor mishandeling moeder

dinsdag 20 januari 2015

Breda - Een 27-jarige man is maandag 19 januari rond 22.30 uur aangehouden omdat hij huiselijk geweld pleegde tegen zijn moeder.

De meldkamer van de politie werd rond 22..00 uur gebeld dat erin de wijk Hoge Vught een vrouw werd mishandeld. Agenten hielden op hethuisadres een 27-jarige man aan. Omdat de man weerstand bood en de agentenbedreigde bij zijn aanhouding hebben de agenten hem met geweld moeten aanhouden.Hij is geboeid afgevoerd naar het cellencomplex.

Huiselijk geweld

Huiselijk geweld is geweld dat door iemand uit de huiselijkekring van het slachtoffer is gepleegd. Het kan daarbij gaan om lichamelijk enseksueel geweld en om psychisch geweld, zoals bedreiging en belaging(?stalking?). Huiselijk geweld kan de vorm aannemen van kindermishandeling enseksueel kindermisbruik, partner-relatiegeweld in alle denkbareverschijningsvormen, en mishandeling of verwaarlozing van ouderen.Politie, openbaar ministerie, reclassering, kinderbescherming,vrouwenopvang en andere hulporganisaties werken samen aan de bestrijding vanhuiselijk geweld, omdat zij van mening zijn dat huiselijk geweld onacceptabel isen met geen enkel excuus kan worden gerechtvaardigd. Kijk voor meer informatieop

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda