Man aangehouden op verdenking van poging doodslag

dinsdag 26 juli 2016

Breda - Een 35-jarige inwoonster van Breda heeft maandag 25 juli 2016 aangifte gedaan van poging doodslag, poging zware mishandeling en vernieling. De verdachte is haar 33-jarige ex-partner uit Breda. De man is aangehouden en zit nog vast.

De vrouw beschuldigt haar ex ervan haar gedurende de relatie meerdere keren te hebben mishandeld en bedreigd. Maandagmiddag 25 juli kwam het omstreeks 13.15 uur volgens de vrouw in de omgeving van winkelcentrum De Burcht tot een treffen. De man zou de vrouw geslagen hebben, haar op de grond hebben gegooid en haar telefoon hebben vernield. De vrouw zocht in de omgeving hulp bij een omstander, waarna de verdachte haar opnieuw te lijf ging en de keel dichtkneep. Ook schopte hij haar, terwijl ze op de grond lag, tegen het hoofd. Meerdere omstanders hebben de man uiteindelijk van de vrouw weg weten te krijgen, waarna zij hulp konden verlenen aan het slachtoffer.

Gealarmeerde politiemensen konden de verdachte korte tijd later in de directe omgeving van het winkelcentrum aanhouden. Hij is voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet. De politie heeft een aangifte opgenomen van het slachtoffer. Ook heeft de politie diverse getuigen gesproken. De vrouw heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda