Automobilisten negeren rood kruis na verkeersongeval

vrijdag 12 augustus 2016

Breda - Bij een ongeval op de A16 heeft de politie dertien bekeuringen uitgeschreven voor het negeren van het rode kruis. Een auto en bestelbus kwamen op de snelweg in botsing.

Het ongeval gebeurde op donderdag 11 augustus rond 21.20 uur. Een invoegende auto kwam op de linkerrijstrook tot stilstand en werd geraakt door een achteropkomende bestelbus. Vermoedelijk verloor de bestuurster van de auto tijdens het invoegen de macht over het stuur. De 24-jarige bestuurster uit Prinsenbeek is na het ongeval te observatie meegenomen naar het ziekenhuis. De andere bestuurder, een 37-jarige man uit Rijsbergen is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. De politie deed onderzoek naar het ongeval en Rijkswaterstaat kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen.

Om de hulpdiensten goed en vooral veilig hun werk te kunnen laten doen werden er rode kruizen boven de snelweg gezet. Dertien automobilisten vonden het nodig deze te negeren. Ze zijn allen bekeurd en kunnen een boete van 230 euro tegemoet zien.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda