Gewonde bij aanrijding

vrijdag 30 december 2016

Breda - Een hardloper is vrijdag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Graaf Engelbertlaan. De man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Op vrijdag 30 december 2016 om 11.35 uur kwamen er bij het operationeel Centrum verschillende telefoontjes binnen van een ernstige aanrijding op de Graaf Engelbertlaan. Er zou een voetganger gewond zijn geraakt bij een aanrijding met een auto. Hulpdiensten spoedden zich naar de locatie waar personeel van drie ambulances zich over het slachtoffer ontfermde. De politie startte een onderzoek. Het slachtoffer bleek een man te zijn in hardloopkleding. Hij had geen identiteitsbewijs bij zich dus kon dat niet vastgesteld worden. Pas toen een vrouw zich meldde dat ze haar man miste wist de politie dat het ging om een 42-jarige man uit Breda. De man is met zware verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. De kruising is langere tijd afgezet voor het onderzoek. Over de toedracht is nog niets bekend. 

Getuigen die iets van dit ongeval gezien hebben worden verzocht dit te melden via het meldformulier op politie.nl/melden of via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006), of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda