Breda | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Man zwaar gewond na aanrijding op zebrapad; bestuurder rijdt door.

ongeluk

Breda - Een 34 jarige inwoner van Breda is in de nacht van zaterdag op zondag zwaar gewond geraakt toen hij bij het oversteken op een zebrapad werd aangereden. De automobilist die de aanrijding veroorzaakte reed door.

Rond 03.40 uur liep het slachtoffer met een vriend over de Nieuwe Prinsenkade in Breda. Zij staken samen over via het aldaar gelegen zebrapad. Het slachtoffer liep daarbij achter zijn vriend aan. Die hoorde plots een harde klap en zag bij het omkijken het slachtoffer door de lucht vliegen. Het was meteen duidelijk dat hij was aangereden door een klein model, donker kleurige auto. De automobilist maakte zich direct uit de voeten, het slachtoffer hevig bloedend en buiten bewustzijn achterlatend. Verschillende omstanders waren getuigen geweest van de aanrijding en legden een verklaring af. Enkelen daarvan waren dusdanig ontdaan dat aan hen slachtofferhulp werd aangeboden. De politie is nog op zoek naar de bestuurder van de auto. Personen, die meer over de auto, het kenteken of de bestuurder kunnen vertellen worden gevraagd zich als getuige te melden.

Soortgelijke berichten

Automobilist rijdt uitzendbureau binnen
Enschede

Vrouw rijdt door na aanrijding
Goes

Vrachtwagen rijdt tankshop binnen
Deurningen

Dronken Bredanaar rijdt tegen lichtmast
Breda

Man rijdt zwaar beschonken rond zonder rijbewijs
Middelburg

Automobilist rijdt door na veroorzaken ernstige aanrijding
Groningen

Dronken bestuurder rijdt dwars door tuinen
Kloosterzande

Dronken man rijdt tegen de richting in snelweg op
Bergen Op Zoom

Man rijdt na ruzie met vriendin in op politieauto
Teteringen

Auto schept man op zebrapad West-Kruiskade
Rotterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio