Motorrijder raakt gewond bij aanrijding

zaterdag 16 juli 2016

Breda - De politie behandelde vrijdagavond 15 juli 2016 een verkeersongeval tussen een auto en motor. Bij de aanrijding raakte een motorrijder gewond.

Het ongeluk gebeurde rond uur op de kruising Kasterleestraat / Zandhovenstraat. De automobiliste (38-jarige vrouw uit Breda) reed in haar Volkswagen Polo over de Kasterleerstraat en kwam uit de richting van de Wuustwezelstraat. De motorrijder (27-jarige man uit Breda) reed op zijn Piaggio over Zandhovenstraat in de richting van de Jacob Franckaertstraat. Op de kruising kwamen beiden in botsing met elkaar. De motorrijder kwam ten val en lag gewond op de straat. Hij sprak over heftige pijn in zijn linker heup en bij zijn rechterknie was sprake van een gecompliceerde botbreuk. De man ging per ambulance naar het ziekenhuis. De automobiliste kwam met schrik vrij. Beide voertuigen werd voor nader onderzoek veilig gesteld en weggetakeld. De politie maakte proces-verbaal op.

Verkeersongeval analisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda