Politie nog steeds op zoek naar doorrijder verkeersongeval in Breda

maandag 28 maart 2016

Breda - De politie roept de hulp in van eventuele getuigen van een verkeersongeval dat op maandag 7 maart 2016 rond 12.50 uur plaats vond op de rotonde Nieuwe Ginnekenstraat / van Coothplein. Een 66-jarige vrouw uit Breda die daar fietste kwam ten val toen ze in aanrijding kwam met een personenauto. Ze brak onder meer haar linkerarm. De automobilist reed door. De politie roept hem en eventiele getuigen op zich te melden op 0900-8844.

Het slachtoffer fietste over de Nieuwe Ginnekenstraat in de richting van het van Cootheplein. Zij wilde daar rechts af slaan om verder te rijden in de richting van de Keizerstraat.  Net op  de rotonde werd ze aangereden door een middelgrote donkerblauwe auto. De bestuurder, een oudere man, circa 65 a 75 jaar, maakte een onverwachte manoeuvre naar rechts waardoor de fietsster tegen de paaltjes werd gedrukt. Haar fiets bleef achter een paaltje hangen, waardoor ze viel.

 

Ze had direct veel pijn aan haar onder meer polsen, heup en scheenbeen. Ze liep diverse schrammen op en een opgezwollen bovenlip. In het ziekenhuis bleek bovendien dat ze haar linkerarm had gebroken en een lichte hersenschudding had. De automobilist reed door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Naast de bestuurder zat volgens het slachtoffer nog een vrouw. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld. Ook werden camerabeelden bekeken, dit leverde echter niets op.

 

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda