Politie zoekt getuigen van doorrijding na aanrijding

zaterdag 20 september 2014

Breda - De politie zoekt getuigen van een verkeersongeval, waarbij de veroorzaker doorreed. Een automobiliste sloeg met haar voertuig over de kop en raakte lichtgewond. De veroorzaker verleende geen eerste hulp en verliet de plaats van het ongeval zonder zijn /haar identiteit bekend te maken.

De aanrijding gebeurde vrijdagavond 19 september 2014 rond 21.10uur op de Elleboog. De 19-jarige Bredase vrouw verklaarde dat ze werd afgesnedendoor een nog onbekende automobilist. De vrouw reed in een grijze Mercedes C 180en botste door de manoeuvre van de veroorzaker eerst tegen een lantaarnpaal.Daarna sloeg ze over de kop en belandde in de berm naast de weg. Ze raaktedaarbij gewond en ging per ambulance naar het ziekenhuis. Na medischebehandeling mocht ze naar huis.Getuigen

Over de veroorzaker en zijn/haar auto is weinig bekend. De politie roeptdiegene op om zich alsnog bekend te maken. Verder komt de politie graag incontact met mensen die getuige waren van deze aanrijding of anderszinsinformatie hebben. Zij kunnen de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844.Als u anoniem wilt te blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem viatelefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda