Scooterrijder raakt levensgevaarlijk gewond bij aanrijding

dinsdag 3 september 2013

Breda - Een 17-jarige jongen uit Rijsbergen raakte dinsdagmiddag 3 september 2013 levensgevaarlijk gewond bij een verkeersongeval.

Spoedtransport

Er ontstond een aanrijding waarbij de scooterrijder in vollevaart tegen de linker voorkant van een bestelbus botste. Het slachtoffer raakteernstig gewond en was buiten kennis. Ambulancedienst en personeel van deLifeLiner (=traumahelikopter) stabiliseerden het slachtoffer. Hierna ging descooterrijder per ambulance naar het ziekenhuis. De politie begeleidde ditspoedtransport om voor de ambulance vrij baan te maken. De bestuurder van debestelbus kwam met schrik vrij en is door de politie opgevangen en verhoord.Direct na het ongeval is de familie van het slachtoffer genformeerd over degebeurtenissen.

Van rechts

Het ongeluk gebeurde om 14.25 uur op de Rijsbergseweg in Breda.De 17-jarige scooterrijder reed op zijn Yamaha Aerox over de Bredaseweg. Hijverleende vermoedelijk geen voorrang aan een gele VW bestelbus die van rechtskwam. De bestuurder van de bestelbus, een 51-jarige Bredanaar, wilde via deSintelweg en de ventweg de Rijsbergseweg oprijden.

Ongevalanalyse

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaatsvan het ongeval naar sporen en maakten foto?s van de aangetroffen situatie en debeschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen vangetuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van hetongeval te achterhalen.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda