Twee arrestaties na verlaten plaats ongeval

vrijdag 7 oktober 2016

Breda - De politie heeft vrijdag 7 oktober 2016 omstreeks 03.45 uur in een woning in de Bredase wijk Heuvel twee mannen (26 en 29 jaar) aangehouden die verdacht worden van het verlaten van een plaats ongeval op de Beekstraat. Twee geparkeerde auto’s raakten zwaar beschadigd.

Bewoners op de Beekstraat werden afgelopen nacht wakker van een harde knal. Een donkerblauwe bestelauto was tegen twee geparkeerde auto’s gereden, brokstukken lagen op de weg. Een getuige zag dat de bijrijder uit de bestelwagen uitstapte en van plaats verwisselde met de bestuurder en wegreed. De alerte buurbewoner noteerde het kenteken van de auto van de doorrijders en belde direct 112 waarbij hij een duidelijke beschrijving gaf van de man die achter het stuur had plaats genomen.

 

Agenten zijn naar het woonadres van de tenaamgestelde gereden. Ze troffen in de straat de beschadigde Volkswagen bestelbus aan. Er liep een spoor van koelvloeistof naar de woning van de eigenaar . Er werd langdurig gebeld maar niet open gedaan. Hierna is met een pressure key de deur geopend. In het pand werden twee mannen, de bewoner en een neef aangetroffen en aangehouden.  Een van de gedupeerden, een 35-jarige Bredanaar, heeft inmiddels aangifte gedaan.

 

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda