Vrouw raakt gewond bij verkeersongeval

zondag 19 april 2015

Breda - Een 34-jarige vrouw uit Roosendaal raakte ernstig gewond bij een verkeersongeval. Bij een valpartij kwam ze met haar arm onder het wiel van een stadsbus terecht.

Het ongeluk gebeurde in de nacht van zaterdag 18 april op zondag19 april 2015 om 02.50 uur op de Markendaalseweg. De vrouw zat achterop de fietsbij een 34-jarige man uit Etten-Leur. Het tweetal reed over de stoep enslingerde hevig, aldus getuigen. Toen een stadsbus de fiets inhaalde, raakten zede bus. Bij de valpartij die daarop volgde, belandde de vrouw met haar onderarmonder een van de wielen van de bus.

De buschauffeur stopte directe en kwam daarbij met zijn rechterachterwiel tot stilstand op onderarm van slachtoffer. Toen dat duidelijk werd,verplaatste hij de bus langzaam om zodoende het slachtoffer te bevrijden uithaar benaderde positie. De vrouw ging per ambulance naar het ziekenhuis. Over deaard en omvang van het letstel is bij de politie niets bekend. De bestuurder vande fiets moest vanwege het ongeval een ademanalyse ondergaan. De 34-jarige manuit Etten-Leur blies daarbij een uitslag van 760ug/l.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda