Breda | straatinfo

overige politie meldingen

Man vernielt bus om slaapplaats

overige

Breda - Een man zonder vaste woon- of verblijfplaats is vrijdagavond aangehouden. Hij had een bus vernield die op dat moment gereinigd werd.

Op vrijdag 4 november 2016 om 23.05 uur kwam de melding binnen bij het operationeel centrum dat toezichthouders van Arriva een man hadden aangehouden eerder die avond vernielingen zou hebben gepleegd. Agenten namen de 19-jarige verdachte over van de toezichthouders. Ze deden aangifte van vernieling van een bus. Eerder die avond was de verdachte het terrein van Arriva opgelopen aan de Slingerweg. Daar waren op dat moment schoonmakers bezig de bussen te reinigen. Ondanks het feit dat de schoonmakers tegen de verdachte zeiden dat hij daar niet mocht komen liep hij naar een bus en sloeg daar met een stok op de ruiten. De schoonmakers pakten de stok af en wisten de verdachte weer buiten de poorten te krijgen. Maar toen bleek dat de bus beschadigd was. De toezichthouders gingen op zoek naar de verdachte en troffen hem aan op het Stationsplein. Toen ze hem aanspraken gaf hij direct toe dat hij de vernielingen had gepleegd. De reden van zijn daad was het feit dat hij het koud had en een slaapplaats voor de nacht in de bus zocht. De verdachte is aangehouden. Hij zal in contact gebracht worden met hulpverlenende instanties nadat het strafrechtelijke traject inzake de vernielingen afgerond is.

Soortgelijke berichten

Man vernielt autospiegels
Tilburg

Man vernielt ramen deur
Leeuwarden

Boeteklant vernielt ruiten politiebureau
Roosendaal

Man vernielt kermisattractie
Deventer

Duitser vernielt politiewagen
Arnhem

Man vernielt barbecue
Groningen

Dader verkeersagressie vernielt auto
Wijchen

Man vernielt auto na aanrijding
Zaandam

Man vernielt schuifdeuren van politiebureau
Zwolle

Man vernielt vrachtautoruit na verkeersconflict
Zutphen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio