Breda | straatinfo

overige politie meldingen

Politie heeft handen vol aan overlastgever

overige

Breda - Politiemensen hebben in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 maart 2016 hun handen vol gehad aan een 21-jarige Bredanaar. Hij is die nacht twee keer aangehouden.

Agenten wilden de man in de Karrestraat, samen met een andere jonge man controleren, omdat zij zich mogelijk schuldig hadden gemaakt aan belediging. De 21-jarige gedroeg zich daarbij onbeschoft, schreeuwde en luisterde niet naar de agenten. Uiteindelijk is hij aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en op het politiebureau in de cel gezet. Toen hij zondagochtend in alle vroegte een verklaring mocht afleggen en naar huis mocht, weigerde hij mee te werken en bleef op de grond van zijn cel liggen. Agenten hebben hem daarop buiten gezet. De man kwam kort daarna weer naar het bureau omdat hij zijn autosleutel kwijt was. Hij beschuldigde de agenten ervan dat zij de sleutel hadden. Die hebben, samen met de man, in en om het bureau nog naar de sleutel gezocht. Omdat de sleutel niet gevonden werd, hebben ze de man naar huis gestuurd om daar te gaan zoeken. Dit weigerde hij. Hij bleef hinderlijk bij het bureau rondhangen en aanbellen, waarop hij opnieuw is aangehouden.

Soortgelijke berichten

Dronkenman gaat door het lint
Arnhem

Zeven auto s in brand gestoken in Staatsliedenbuurt in Hilversum: getuigen gezocht!
Hilversum

Verlichtingscontrole; licht laten maken of een boete
Vorden

13 aanhoudingen na wedstrijd Cambuur Leeuwarden Roda JC
Leeuwarden

Verdachte van auto-inbraak op heterdaad aangehouden
Boskoop

Twee jongens aangehouden na steekincident
Tilburg

Man fietst midden in de nacht rond met inbrekersgereedschap
Dieren

IJzerdiefstal vanaf bedrijfsterrein
Utrecht

Aanhouding na wegnemen dossiers
Winschoten

Europese onderscheiding voor 112-meldkamer Noord-Nederland
Drachten

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio