Breda | straatinfo

overige politie meldingen

Portier krijgt reclamebord tegen het hoofd en gaat knock out

overige

Breda - Tijdens een schermutseling tussen portiers van een horecazaak op de Havermarkt en drie klanten, kreeg een portier buiten een reclamebord tegen zijn hoofd gegooid. De man ging knock out en moest in het ziekenhuis worden opgenomen

Zaterdagnacht rond de klok van 03.45 uur probeerde de portier een opstootje tussen zes jonge mannen te sussen. Samen met een collega werkte hij het groepje naar buiten, maar daar waren zij het duidelijk niet mee eens. Eenmaal buiten richtte de agressie zich op de portiers, waarbij ook een reclame (krijt-)bord naar hun hoofd werd gegooid. Dit bord raakte een van de portiers dusdanig op het hoofd dat hij knock out ging. Korte tijd later kon de politie drie van de zes personen aanhouden. Een van die drie werd door getuigen aangewezen als de persoon die het bord had gegooid. De portier werd ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

Soortgelijke berichten

Stapper aangehouden na mishandeling portier
Leeuwarden

Verdachte aangehouden na bedreiging met mes
Groningen

Man trekt mes bij verkeersruzie
Waalwijk

Waarschuwingschot gelost bij aanhouding
Nijmegen

Man aangehouden na poging carjacking
Zwolle

Aanrijding met letsel
Utrecht

Automobilist belandt in greppel
Woerden

Rijden onder invloed van drugs
Purmerend

Twee verdachten bromfietsdiefstal aangehouden
Haarlem

Arrestatie na aanbieden harddrugs
Breda

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio