Breda | straatinfo

overige politie meldingen

Tien arrestaties na voetbalwedstrijd

overige

Breda - In aansluiting op de berichtgeving zondagavond over de ongeregeldheden na de wedstrijd van NAC tegen Roda JC maakt de politie bekend dat het totaal aantal aanhoudingen op tien is uitgekomen. Het gaat om arrestaties ter zake openlijke geweldpleging (6), belediging (1), vernieling van een auto (1), poging zware mishandeling (1) en opruiing (1).

De verdachten zijn vijf mannen uit Breda (22,23,33,45 en 51jaar), een 31-jarige man uit Oudenbosch, een 30-jarige Antwerpenaar, een29-jarige man uit Prinsenbeek, een 23-jarige Tilburger en een 46-jarige man uitRaamsdonksveer. De 51-jarige Bredanaar die aangehouden werd voor belediging ende 29-jarige Prinsenbeker die werd opgepakt na een vernieling zijn na verhoorweer vrijgelaten, de overige verdachten zijn in verzekering gesteld.

De politie beschikt over diverse videobeelden die rond hetstadion gemaakt zijn. Deze beelden worden uitgekeken en verdachten die daarop tezien zijn, worden opgespoord. Getuigen of mensen die iets van dit misdrijfafweten of over videomateriaal beschikken worden dringend verzocht dit te meldenvia hetmeldformulier oppolitie.nl/melden , via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Arrestaties bij ongeregeldheden voor voetbalwedstrijd
Arnhem

Negen arrestaties in onderzoek naar criminele organisatie
Tilburg

Veertien arrestaties in hennepknipperij in woning
Oss

Eerste arrestaties in onderzoek geweld RKC- FC Utrecht
Waalwijk

Arrestaties tijdens voetbalwedstrijd
Utrecht

Tientallen arrestaties na ongeregeldheden
Veen

Twee arrestaties vanwege hennepcriminaliteit
Breda

Arrestaties voor vechtpartij voetbalsupporters
Eindhoven

Twee arrestaties voor woningoverval
Heerlen

Twee arrestaties voor drugsbezit
Breda

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio