Verwarde vrouw zorgt voor overlast

donderdag 5 mei 2016

Breda - Donderdagnacht 5 mei 2016 zorgde een vrouw aan de Wilgenbroek voor overlast. Ze vernielde een scheidingswand op een balkon en maakte veel kabaal door spullen naar buiten te gooien. De vrouw werd aangehouden voor vernieling en belediging.

Rond de klok van 01.15 uur kwam de melding binnen dat een vrouw overlast veroorzaakte en spullen vernielde. Agenten kwamen ter plaatse en hielden de 28-jarige vrouw uit Breda aan voor vernieling. Bij haar aanhouding verzette de vrouw zich en beledigde de agent. Daarop werd ze ook beschuldigd van belediging van een ambtenaar in functie. De vrouw sloeg verwarde taal uit tijdens haar verhoor. Voor de vrouw wordt passende hulp ingeschakeld.

Probeer altijd eerst om er samen met de buren uit te komen of buurtbemiddeling in te schakelen, die in de meeste gemeenten beschikbaar is. Soms lukt dat niet en loopt een ruzie hoog op. In dat geval kunt u de politie bellen via 0900-8844. Vaak om te bemiddelen, want wetten en regels geven niet altijd een duidelijke definitie van overlast. Overigens heeft de politie een geheimhoudingsplicht en maakt daarom nooit de naam van een klager kenbaar. Wel wordt iedere melding vastgelegd in het politiesysteem.

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda