Breda | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Bejaarde man in woning overvallen

overval / beroving

Breda - Een bejaarde man is in zijn woning aan de Plantaanstraat door drie mannen overvallen. Daarbij werd hij mishandeld. De daders gingen er vervolgens zonder buit vandoor.

Drie mannen drongen op woensdag 7 februari rond 3.30 uur het huis van de man binnen. Ze bedreigden en mishandelden het slachtoffer en eisten geld. Vervolgens ging het trio er vandoor, zonder buit, ze renden weg in de richting van de Dijklaan. Het slachtoffer is vervolgens te voet naar zijn dochter gevlucht, die in de buurt woont, daar werd de politie gewaarschuwd. Er is direct een onderzoek ingesteld, maar de daders zijn niet meer achterhaalt.

De politie heeft vannacht nog technisch onderzoek bij het huis verricht. De bewoner heeft aangifte gedaan. Er wordt door de politie vandaag een buurtonderzoek ingesteld.

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

Soortgelijke berichten

Bejaarde Helmonder in woning overvallen
Helmond

Bejaarde vrouw in haar woning overvallen
Baarn

Bejaarde vrouw (86) overvallen in eigen woning
Sprundel

Bejaarde man overvallen in zijn woning
Echt

Getuigen gezocht overval bejaarde dame
Rotterdam

Weerloze bejaarde vrouwen slachtoffer van overval
Tilburg

Overval op woning Veldhoven in Bureau Brabant
Veldhoven

Vrouw overvallen in woning
De Wijk

Overval in woning
Enschede

Man overvallen in woning Spijkenisse
Spijkenisse

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio