Bellende man door straatrover belaagd

dinsdag 1 november 2016

Breda - Een 35-jarige Bredanaar werd belaagd en beroofd van zijn telefoon. Dat gebeurde maandagavond 31 oktober 2016 in de Buys Ballotstraat. Hij raakte niet gewond maar is wel zijn telefoon kwijt.

De aangever liep al telefonerend over straat toen er plotseling een onbekende man op hem afkwam. De belager had een groot model dopsleutel in zijn hand en maakte daarmee slaande bewegingen. De aangever voelde zich daardoor bedreigd en sloeg op de vlucht. Hij werd daarbij achtervolgd door de onbekende man. Tijdens zijn vlucht liet de aangever zijn mobiele telefoon uit zijn handen vallen. De achtervolger pakte de telefoon op en liep naar een witte bestelauto. Dit voertuig stond geparkeerd in de Jan Van Der Heijdenstraat. Hij stapte vervolgens in en reed weg.

De aangever raakte niet gewond maar was wel erg geschrokken van de onverwachte agressie. Hij deed aangifte, waarbij het vertelde dat het om een blanke man ging met een normaal postuur en een geschatte lengte van 1,75 m. De dader had kort bruin, opgeschoren haar met stekeltjes bovenop. Hij droeg een zwarte jas, tot net boven de knieƫn. De man sprak met een plat Bredaas accent. De bestelauto waarin hij vertrok was een combo-achtig model en wit van kleur. De politie onderzoekt de zaak. Mocht u informatie over de zaak of de dader hebben. Bel ons dan op 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda