Breda | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Bus overval door dreiging met mes

overval / beroving

Breda - Een man met een mes heeft woensdagavond 11 mei 2016 rond half twaalf een buschauffeuse overvallen aan de Cornelis Florisstraat in de wijk Geeren in Breda. De politie is op zoek naar de dader.

Rond 23.30 uur stopte buslijn 4 bij een halte waarna hij met een mes de chauffeuse van de bus bedreigde en er vandoor ging met een gering geldbedrag. Hij is te voet weggevlucht richting de Joris Nempestraat. De politie heeft direct de mogelijke vluchtroute van de man met politiehonden nagelopen, maar helaas zonder resultaat.

Het betreft een blanke, kalende man met een breed postuur. Hij droeg tijdens de overval een donkere trui met capuchon en donkerblauwe spijkerbroek.

Heeft u iets gezien van deze overval of informatie over de dader, neem dan contact op met de politie via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

Soortgelijke berichten

Velpenaar opgepakt na mislukte straatroof
Arnhem

Aanhouding voor bedreiging buschauffeur
Almere

Aanhouding met diensthond na bedreiging met mes
Tilburg

Politie houdt overvaller aan
Breda

Aanhouding na overval
Haarlem

Man opgepakt in onderzoek poging overval supermarkt
Zutphen

Meisje met mes overvalt en verwondt buschauffeur
Rotterdam

Politie zoekt getuigen na poging beroving
Zwolle

Vrouw lichtgewond bij mislukte straatroof
Apeldoorn

Buschauffeur lijndienst overvallen
Apeldoorn

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio