Drie arrestaties na straatroof in het park

woensdag 7 september 2016

Breda - Een 21-jarige in Breda verblijvende man is dinsdag 6 september 2016 omstreeks 22.30 uur in het Valkenberg beroofd. Er werd direct een zoekactie naar de daders gestart. Er werden op aanwijzing van een politieman in vrije tijd drie verdachten aangehouden. Het gaat om drie Bredanaars (17,19 en 19 jaar) Hun eventuele betrokkenheid wordt onderzocht. De politie is nog op zoek naar getuigen van de straatroof. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Het slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat hij vanaf het station het park was ingegaan en richting de Vlaszak liep. Hij vertelt dat hij een flinke duw kreeg van twee mannen. Hij zag dat een van de straatrovers een voorwerp in zijn handen had.  Ze trokken zijn tas uit zijn handen en renden daarmee weg.  Kort daarna zag een politieman in vrije tijd in de omgeving  twee bromfietsen met hoge snelheid aankomen, die hen rakelings passeerden. Op een van de brommers zat nog een bijrijder.  Ze stopten op de Boschstraat De diender hoorde een van hen roepen snel, snel, ze komen eraan.

De politieman belde met de meldkamer en hoorde dat er zojuist in de omgeving een straatroof had plaats gevonden. Hij besloot het drietal te volgen. Hij zag dat ze kort een woning binnen gingen en daarna verder liepen. Het drietal werd op de Grote Markt aangehouden. Het pand waar zij binnen zijn geweest is doorzocht. De gestolen goederen zijn echter niet aangetroffen. Wel werd een luchtdrukwapen in beslag genomen. De recherche stelt een nader onderzoek in.

 

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda