Drie verdachten aangehouden voor overval Afhaalpizza

maandag 13 februari 2017

Breda - Vanmorgen zijn in Breda met toestemming van de officier van justitie, drie verdachten (15,17 en 18 jaar ) aangehouden in het onderzoek naar de overval op een afhaalpizzeria aan de Roeselarestraat. De 15-jarige jongen wordt ook verdacht van een straatroof in Breda-Noord op zaterdag 28 januari jl. De politie kwam het trio door intensief rechercheonderzoek op het spoor.

De overval vond plaats op vrijdagavond 14 oktober 2016 rond 20.40 uur in de Roeselarestraat. De twee overvallers drongen de pizzeria binnen en bedreigden de vijf personeelsleden met een vuurwapen. Er waren op dat moment geen klanten in de zaak aanwezig. Er raakte niemand gewond.. De buit namen ze mee in een groene Emté plastic zak. De daders gingen er te voet vandoor. Ze staken de Groenedijk over, in de richting van de Stabroekstraat.

Een 14-jarige jongen uit Breda werd zaterdag 28 januari 2017 omstreeks 14.45 uur het slachtoffer van een straatroof.  Hij bevond zich op de ‘Tussen de Dijken’ nabij de kinderboerderij en moestuinen in Breda Noord.  Er kwam daar van achter een boom een jongen op hem af die een mes in zijn rechterhand hield en hem daarmee bedreigde. Hij moest zijn tas aan de straatrover afgeven. Hierna rende de dader weg in de richting van de wijk.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda