Getuigen gezocht beroving in Breda

zondag 10 januari 2016

Breda - Zaterdagnacht 9 januari is een 28-jarige man uit Didam mishandeld en beroofd op de Rietdijk. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

De 28-jarige man is rond 04.00 uur na een avond stappen in het centrum in de Adriaan van Bergenstraat in een auto gestapt bij twee mannen die hem naar zijn verblijfadres zouden brengen. Onderweg is er nog een derde persoon in de auto gekomen.

Op de Rietdijk stopten ze plotseling en daar werd het slachtoffer met geweld uit de auto gezet. De mannen gaven hem klappen en schopten hem. Er werden waardevolle spullen van hem afgepakt. Vervolgens gingen ze er in de auto vandoor. Op dat moment kwam er een auto de Rietdijk opgereden. De inzittenden van deze auto hielpen de gewonde man en waarschuwden de politie en een ambulance. Het slachtoffer werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De recherche wil graag in contact komen met de inzittenden van de auto die het slachtoffer hebben geholpen. Ook andere getuigen die informatie hebben over deze mishandeling kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda