Man overvallen in Breda om melkpoeder

vrijdag 10 april 2015

Breda - Op donderdag 9 april om 10.30 uur is een 56-jarige man in het souterrain van zijn woning aan de Jan Darkennisstraat overvallen, waarbij 58 dozen melkpoeder werd weggenomen. De man werd belaagd door twee daders die een fles op zijn hoofd kapot sloegen. Vervolgens namen de daders een grote hoeveelheid melkpoeder mee.

De 56-jarige bewoner wilde die ochtend zijn fiets uit hetsouterrain halen, waarna hij plotseling oog in oog kwam te staan met zijnbelagers. Na de klap met de fles was hij even buiten bewustzijn en raakte hijgewond aan zijn hoofd. In totaal werden 58 dozen weggenomen, in elke doos zitten6 pakken melkpoeder.

Het gaat hierbij om twee daders van middelbare leeftijd, met eenChinees uiterlijk. Beiden spraken de Chinese taal. De ene man, die met de flessloeg was 1.80 meter lang en heeft een fors postuur en lang gezicht. Hij heeftdonker kort haar en droeg een donkergrijs colbert en pantalon.

De andere man was 1.70 meter lang, fors postuur, donker kort haar en rondgezicht. Hij droeg een grijze, lange jas en een grijze pantalon.

De politie is gestart met een buurtonderzoek. Heeft u iets vanhet voorval gezienof heeft u andere informatie die voor het onderzoek vanbelang zou kunnen zijn, neem dan contact op via 0900-8844. Geeft u uw informatieliever anoniem door? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem:Liever anoniem?0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda