Ondernemer beroofd van dagopbrengst

zaterdag 14 september 2013

Breda - Op de Neerloopweg werd vrijdagavond 13 september 2013 een ondernemer beroofd van zijn dagopbrengst. De man (39) moest onder bedreiging van een mes een zogenaamde sealbag afgeven.

Mes

Het misdrijf vond plaats rond 19.45 uur. Het slachtoffer had zijndagopbrengst bij zich en wilde in zijn auto wegrijden bij zijn bedrijf. Een nogonbekende man bedreigde hem onverwacht met een mes en eiste geld. De dadervluchtte met een zogenaamde sealbag met geld een steegje in. Het ging om eenwitte sealbag van de ING-bank. Het slachtoffer raakte bij de overval nietgewond.

Zoekactie

Direct na de melding zette de politie de omgeving af in de speurtocht naar devoortvluchtige dader. In een Burgernet bericht vroeg de politie het publiek omuit te kijken naar de dader. Rechercheurs stelden een onderzoek in op de plaatsvan het delict, waarbij een aangifte van de ondernemer werd opgenomen.

Signalement

De aangever spreekt over een man van circa 1.70 / 1.80 m lang. Zijn leeftijdis onbekend. De dader had een normaal postuur. Hij was gekleed in eenspijkerbroek met daarop een donker vest/trui. De man had een baseball-cap ofpetje op met daaroverheen een capuchon getrokken.

Getuigen?

Mensen die mogelijk in de omgeving van de Neerloop ietsverdachts gezien hebben, vr, tijdens of na deze gewapende overval wordenvriendelijk verzocht contact op te nemen met de recherche via0900-8844.

Heeft u informatie over de zaak of dader(s), maar wilt u anoniemblijven? Dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda