Overval eetgelegenheid

donderdag 22 januari 2015

Breda - Bij een eetgelegenheid aan de Ginnekenweg is in de nacht van woensdag 21 januari op donderdag 22 januari om 00.40 uur een gewapende overval gepleegd. Niemand raakte gewond.

De zaak was gesloten, maar niet op slot toen een medewerker vande eetgelegenheid achter in de zaak was met twee vrienden. Zij zagen twee mannendoor de winkel heen de achterruimte waar zij zaten inlopen. De medewerker van dezaak werd meteen geslagen door een van hen. De medewerker zag kans naar buitente rennen.De twee achtergebleven slachtoffers in de zaak werden door eenvan de overvallers met een vuurwapen bedreigd. Zij moesten waardevolle spullenafgeven. Daarna verlieten de overvallers de zaak.Intussen zag de gevluchte medewerker die op straat hulp zocht detwee overvallers de straat op rennen. De man ging terug naar de zaak waar hijzijn twee vrienden trof en belde de politie. Die hebben gezocht in de omgeving,maar de twee overvallers niet meer gevonden.

Signalement

Dader 1 was 1.75 a 1.83 meter lang met een mager postuur en hijwas lichtgetint. Hij was tussen de 20 en 30 jaar en droeg een zwarte jas metcapuchon. Hij had kort haar en een ongeschoren gezicht.Dader 2 was ook tussen de 1.75 en 1.83 meter lang met een magerpostuur. Ook hij was licht getint en tussen de 20 a 30 jaar oud. Verder zijn ervan hem geen gegevens bekend.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie die te maken kanhebben met de overval? Belt u dan met 0900-8844. Belt u liever anoniem? Dan beltu met nummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda