Overval juwelierszaak in Bureau Brabant

donderdag 30 april 2015

Breda - Het televisieprogramma Bureau Brabant besteedt maandagavond 4 mei aandacht aan overval op een juwelierszaak aan de Halstraat in Breda. Er zijn bewakingsbeelden van de daders.

Op 24 februari 2015 wordt een juwelier in de Halstraatovervallen door twee daders. Een van de overvallers was twee weken eerder al inde winkel. Hij deed toen net alsof hij genteresseerd was in een aantal sieradenmaar ging zonder iets te kopen weer weg. Twee weken later komt dezelfde manterug en dit keer heeft hij een kompaan meegenomen. In eerste instantie bekijkende mannen weer wat sieraden maar opeens wordt er door een van hen een pistoolgetrokken. Ondanks de paniek reageert een medewerkster heel adequaat door op dealarmknop te drukken. Het tweetal gaat er snel vandoor en grist nog snel eenarmband mee. Wij hebben bewakingsbeelden van beide keren dat de juwelier werdbezocht. Wie herkent de overvallers?

Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van BureauBrabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald totdinsdagmiddag 17.15 uur.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda