Pizzakoerier beroofd van gering geldbedrag

maandag 23 januari 2017

Breda - Een 21-jarige pizzakoerier is zondagavond in de wijk Hoge Vucht, op de Mechelenstraat door drie jongens beroofd van een gering geldbedrag. De bezorger had nog geen bestellingen contant afgerekend en het bedrijf geeft slechts een heel klein bedrag als wisselgeld mee. De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de daders.

Het slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat hij op zijn scooter een bestelling bezorgd had in de wijk Belcrum. Hij reed over de Mechelenstraat in de richting van het Belgiëplein. Hij zag dat ter hoogte van de school een knul  de weg opliep, waardoor hij moest stoppen. Er kwamen twee andere jongens bijstaan. Ze gingen om hem heen staan, hij kreeg een duw waardoor hij uit balans raakte. Hij voelde dat een van de straatrovers een gering geldbedrag uit zijn jaszak griste. Hierna renden de daders een steegje naast de school in renden.

Het zou gaan om drie jongens 16 a 18 jaar met een licht getint uiterlijk, twee van hen hadden kort zwart haar. . Een van de daders droeg een zilvergrijs / wit kort jack met capuchon, de andere twee rovers hadden donkere kleding aan. 

Burgers die tips hebben over deze straatroof kunnen dit doorgeven:

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda