Politie onderzoekt beroving vrouw

zondag 3 april 2016

Breda - Een 55-jarige vrouw uit Breda is zaterdag 2 april 2016 rond 17.30 uur door drie mannen beroofd van een klein geldbedrag. De vrouw stond bij een brievenbus ter hoogte van de ING bank bij winkelcentrum Hoge Vucht toen ze door de drie werd bedreigd.

Ze moest een stukje meelopen met de drie mannen en daarna haar geld afstaan. De drie gingen er vervolgens rennend vandoor richting de Groenedijk. Het zou gaan om drie licht getinte mannen van rond de 20 à 25 jaar oud, van wie er één zwart, lang, krullend haar had. De vrouw sprak kort na de beroving ter hoogte van de Scapino nog een voorbijganger aan en ging vervolgens naar een kennis waar ze de politie waarschuwde.

De politie is een onderzoek gestart en bekijkt onder andere of er camerabeelden van de beroving zijn. Ook komt de politie graag in contact met de man die door de vrouw is aangesproken kort na de beroving. Hij is mogelijk een belangrijke getuige. Het gaat om een kale, blanke, fors gespierde man van ongeveer 40 à 45 jaar oud.

Uiteraard komt de politie ook graag in contact met andere mensen die iets verdachts hebben gezien in het winkelcentrum, op de Groenedijk of op de Moerwijk, die de drie hebben zien lopen met een vrouw of andere informatie hebben over het drietal. U kunt de politie bereiken via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan de tiplijn M, 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda