Politie onderzoekt woningoverval in Breda

zaterdag 10 januari 2015

Breda - De recherche onderzoekt een overval op een woning afgelopen nacht aan de Hoge Steenweg. Drie overvallers, waarvan er n een stuk gereedschap in zijn handen had, drongen rond 03.30 uur, door de voordeur te forceren, de woning binnen en eisten van de drie bewoners geld. Toen hen duidelijk werd dat er niets te halen viel, zijn ze zonder buit vertrokken.

In de woning lagen drie bewoners te slapen. Een van hen werddoor een van de overvallers, wakker gemaakt. Hij eiste geld. Na enige discussiewerd de overvallers duidelijk dat in de woning geen kluis en geen contant geldaanwezig was, waarna ze weer vertrokken. Het zou gaan om drie mannen van rond de20 jaar. Ze droegen bivakmutsen. Ze waren in het donker gekleed en haddenhandschoenen aan. De technische recherche heeft een sporenonderzoek ingesteld.Vandaag wordt een buuronderzoek verricht.Oproep

Getuigen die afgelopen nacht in de omgeving van de Hoge Steenwegverdachten personen en of voertuigen hebben gezien, worden verzocht contact opte nemen met de politie via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda