Politie op zoek naar straatrover

dinsdag 14 juli 2015

Breda - Een 25-jarige vrouw uit Heikant werd slachtoffer van een straatroof. De nog onbekende dader ging er vandoor met haar handtas met inhoud.

Het misdrijf vond plaats op maandagavond 13 juli 2015 om 22.40 uur op deTramsingel. Het slachtoffer was vanaf de Nieuwe Haagdijk onderweg naar het NS-station Breda. Ze had een beige reiskoffer op wieltjes en een plastic tas bijzich. Ter hoogte van het tankstation werd ze onverwacht belaagd door eenonbekende man, die haar van achteren benaderde. De dief trok haar handtas vanhaar schouder. De vrouw schreeuwde nog en probeerde haar tas terug te trekken.Dat lukte niet. De dader ging er vandoor met haar donkergroene leren handtast(groot model met drie vakken). In de tas zaten onder andere persoonlijkedocumenten, portemonnee met geld, sleutels.

De vrouw belde na de straatroof direct de politie. Agenten waren snel terplaatse om haar op te vangen. Ondanks een ingestelde zoekactie is de straatrovernog niet gevonden.

De dader betrof een blanke man van ongeveer 30/35 jaar oud. Hij had een slankpostuur en droeg een stoppelbaard van enkele dagen. Hij was gekleed in eenlichtkleurige broek en een donkergroene jas, heupmodel met capuchon. Opvallendwas dat de dader een pak (vermoedelijk) vruchtensap meedroeg. Het ging om eenfles, kleine soort jerrycan van 1,5 liter inhoud. Kent je de dader of heb jeandere informatie over deze straatroof: bel 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda