Politie zoekt getuigen van brute beroving bejaarde vrouw

dinsdag 14 oktober 2014

Breda - De politie is op zoek naar getuigen van de brute beroving van een 84-jarige vrouw uit Breda op een voetpad aan de Maaseikstraat op vrijdag 12 september 2014 rond 10.15 uur. De agenten zijn met name op zoek naar een vrouw die twee grote herdershonden heeft en het slachtoffer kort na de straatroof aansprak.

Het slachtoffer reed in haar elektrische rolstoel over hetvoetpad in de richting van het Tuincentrum. Terwijl ze op het voetpad reed, terhoogte van de hondenuitlaatplaats stond plotseling een getinte man voor haar.Hij sloeg haar in het gezicht, waardoor haar bril op de glasplaat van derolstoel viel. Ook voelde ze dat hij met een scherp voorwerp een stekende haalin haar gezicht maakte, waardoor ze pijn voelde en begon te bloeden. Destraatrover heeft vervolgens haar portemonnee uit haar boodschappentas gehaald,die voor haar op de glazen plaat stond. Hierna rende hij weg in de richting vanhet Tuincentrum. Het slachtoffer is toen naar haar huisarts gereden om de wondte laten verzorgen. Daar is de politie gebeld.

Signalement

Het zou gaan om een getinte man. Hij droeg zwart lederenhandschoenen en een donkerkleurige bivakmuts. Hij had een lichtkleurig jack metdaaronder een gekleurd overhemd en een donkerblauwe spijkerbroek aan.

Oproep

Getuigen van deze beroving wordt verzocht om contact op te nemenmet de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Depolitie is met name op zoek naar een vrouw met twee grote herdershonden die hetslachtoffer kort na de overval heeft aangesproken. De 84-jarige vrouw schroknogal van de honden waardoor ze niet in gesprek is gegaan met deze wandelaar.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda