Politie zoekt getuigen gewelddadige straatroof

dinsdag 24 januari 2017

Breda - Een 23-jarige man uit Rucphen is zondag 22 januari 2016 tussen 00.45 en 01.45 uur op de Adriaan van Bergenstraat op gewelddadige wijze beroofd. Hij werd bewusteloos in een steegje nabij de parkeerplaats van het appartementencomplex aangetroffen. Zijn mobiele telefoon en portemonnee waren gestolen. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat hij een zware hersenschudding heeft. Hij weet zelf niet wat er gebeurd is. De politie is daarom op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer vertelde dat hij met vrienden uit geweest was in Breda. Ze hadden diverse cafés bezocht en een hapje gegeten in een restaurant. Iets voor 01.00 uur belde hij zijn vriendin die zoals eerder was afgesproken, hem naar huis zou brengen. Hij liep vervolgens naar  de Adriaan van Bergenstraat alwaar hij voor het appartementencomplex op haar zou wachten.  

Wat er daarna gebeurde kan hij zich niet herinneren. Het eerst volgende wat hem bij staat is dat een jongen hem aanspreekt, die hem vertelt dat de politie gebeld is.  Hierna werd hij met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.  Het steegje waarin hij werd aangetroffen was circa 15 a 20 meter van de plek waar hij stond te wachten. Zijn kleding was besmeurd, hij had een schaafwond op zijn voorhoofd en een pijnlijke rechterschouder. In het ziekenhuis werd een zware hersenschudding vastgesteld. Zijn mobiele telefoon en portemonnee waren gestolen.  Zijn pas werd door de bank geblokkeerd omdat er drie keer de verkeerde code was ingetoetst.  De politie stelt een nader onderzoek in. Er worden onder meer camerabeelden bekeken, getuigen worden opgeroepen te reageren.

 

Burgers die tips hebben over deze straatroof kunnen dit doorgeven:

-       via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

-       via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

-       anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

-       via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek op het nummer 079-3458999

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda