Snorder berooft klant

zondag 15 mei 2016

Breda - Een illegale taxichauffeur heeft zaterdagnacht 15 mei rond 04.00 uur een jonge klant beroofd. De man eiste onder bedreiging met een mes meer geld dan het afgesproken taxibedrag, zo verklaarde het slachtoffer.

De jongeman (21) werd volgens eigen zeggen door de snorder op de Haven op de brug aangesproken voor een rit naar huis. Ze spraken een bedrag af. Tijdens de rit eiste de bestuurder van de auto al een hoger bedrag. Zijn klant ging hier niet mee akkoord. Toen ze nog niet op het eindadres waren aangekomen stopte de illegale taxichauffeur op de Burgstsedreef en eiste onder bedreiging met een mes een nog hoger bedrag. Het slachtoffer heeft dit afgegeven waarna de snorder wegreed. De Bredanaar belde de politie die meteen op zoek ging naar de zwarte taxi, maar zij vonden hem niet. Het slachtoffer komt nog aangifte doen van de beroving.

De politie komt in actie tegen snorders. De' illegale' taxichauffeurs hebben immers geen vergunning, voldoen niet aan kwaliteitseisen, betalen geen belasting en hun passagiers zijn vaak niet verzekerd. Ook is dikwijls de auto technisch niet in goede staat. Daardoor is er sprake van oneerlijke concurrentie.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda