Uitbater jaagt overvaller de zaak uit

maandag 25 november 2013

Breda - Een uitbater van een Bredase horecagelegenheid aan de Haagdijk joeg zondagavond 24 november 2013 een overvaller zijn zaak uit. De overvaller sloeg op de vlucht en ging er zonder buit vandoor.

Rond 23.30 uur kwam de nog onbekende man de zaak voor afhaal- enmaaltijdbezorging binnen. Hij droeg een bivakmuts en eiste geld. De 51-jarigeuitbater van de zaak was niet onder de indruk. Deovervaller hadgeenwapenengedroeg zich nogal knullig. De uitbater probeerde de dader te grijpen,waarna de overvallerop de vlucht sloeg. Hij rende de zaak uit,ging er op eenfiets vandoor enkon niet meer achterhaald worden.

Felgroene bivakmuts

De 51-jarige eigenaar van de horecazaak deed aangifte van dezeovervalpoging. In zijn verklaring spreekt de aangever over een jongeman met eengeschatte leeftijd van 16/17 jaar. De overvaller was ongeveer 1.50 1.60 meterlang en had een klein, tenger postuur. De bivakmuts was felgroen van kleur. Hetleek meer een muts waarin zelf gaatjes/spleetjes waren geknipt als ooggaten,aldus de aangever.

Wie kent deze dader?

Direct na de melding zette de politie de omgeving af in despeurtocht naar de voortvluchtige dader. Hij werd echter niet meer gevonden.Deze overvalpoging liep redelijk goed af; er raakte niemand gewond en er wasgeen schade ontstaan. Toch wil de politie deze overvaller opsporen envastzetten, voordat hij mogelijk opnieuw toeslaat. Heeft u in de omgeving van deHaagdijk iets verdachts of opvallends gezien hebben, vr, tijdens of na dezeoverval? Neem dan contact op met het rechercheteam via 0900-8844. Heeft uinformatie over de zaak of dader, maar wilt u anoniem blijven? Dan kunt u bellenmet Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda