Verdachte straatroof aangehouden

zaterdag 23 mei 2015

Breda - Een 18-jarige Bredanaar is vrijdagavond omstreeks 21.20 uur aangehouden op de verdenking van betrokkenheid bij een straatroof maandagavond 18 mei 2015 op de Hertog Hendriklaan. Een 15-jarige jongen werd door twee daders beroofd van onder meer zijn GSM. Via die telefoon kwam de recherche de 18-jarige verdachte op het spoor. Het gestolen mobieltje is bij de verdachte aangetroffen. Het onderzoek naar de mededader(s) wordt voortgezet.

De 15-jarige jongen liet maandagavond 18 mei 2015 rond 23.20 uurde honden uit, toen hijaan de Hertog Hendriklaan door 2 straatrovers werdvastgepakt en bedreigd met een mes. De twee straatrovers werkten hem tegen degrond en doorzochten zijn zakken. De daders maakten de telefoon, eenkoptelefoon, een armband en een horloge buit. Ze gingen er daarna te voetvandoor, waarschijnlijk via de Maria Cherubinastraat.

Ondanks deze aanhouding is de politie nog steeds op zoek naargetuigen van de beroving en graag in contact met mensen die de twee straatroversvoorafgaand aan het incident of na afloop ervan hebben zien lopen in de omgevingHertog Hendriklaan. Het gaat om twee mannen met een getinte huidskleur enmediterraan uiterlijk. Ze droegen donkere kleding. En had een capuchon op en deander droeg een pet. Heeft u informatie, neem dan contact op met de Bredasepolitie via telefoonnummer 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda