Vrouw in woning overvallen

maandag 12 december 2016

Breda - Een bewoner van de Spank is zondagavond overvallen in haar woning door drie gemaskerde mannen. De politie zoekt getuigen en informatie.

Op zondag 11 december 2016 om 19.48 uur kwam er bij het Operationeel Centrum een melding binnen van een overval. Een bewoner van de Spank meldde dat zijn buurvrouw bij hem om hulp had gevraagd omdat ze zou zijn overvallen. Direct spoedden verschillende surveillance-eenheden zich naar de straat. Door de taalbarrière werd niet direct duidelijk wat er was gebeurd maar de vrouw gaf aan dat drie gemaskerde mannen haar woning waren binnen gedrongen. Ze hadden haar in een kamer opgesloten en hadden toen haar huis doorzocht. Na bijna een uur is de vrouw naar buiten gegaan en heeft ze om hulp gevraagd bij de buren. Er is direct een onderzoek gestart. De mannen waren in donkere kleding gekleed en hadden hun gezichten bedekt. Het slachtoffer is lichamelijk niet gewond geraakt maar wel heel erg geschrokken. Er is onder andere een portemonnee weggenomen.

Misschien zijn er mensen die de afgelopen tijd verdachte personen of auto’s in of in de buurt van de Spank hebben gezien. Of zijn er buurtbewoners die op zondagavond tussen 18.30 en 20.00 uur wat gezien hebben wat met deze overval te maken zou kunnen hebben.

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden - via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda