Met arrestatie vierde verdachte onderzoek steekincident afgerond

woensdag 15 juli 2015

Rijsbergen - Een arrestatieteam van de politie arresteerde dinsdagavond 14 juli een vierde verdachte naar aanleiding van een steekincident. Drie andere verdachten waren al in een eerder stadium aangehouden.

Het geweldsmisdrijf vond plaats op maandagmiddag 6 juli jl. Op een campingaan de Bredaseweg werd een 30-jarige Poolse man door landgenoten met een mesgestoken. De man raakte ernstig gewond en ging per ambulance naar hetziekenhuis. De politie arresteerde diezelfde dag twee verdachten. Het gingdaarbij om twee inwoners van Roosendaal van 24 en 25 jaar oud.De daaropvolgendedag doorzocht de politie een caravan op grond van de Wet Wapens en Munitie.Tijdens die actie werd ook nog een derde verdachte (29) gearresteerd.

Het politieonderzoek ging verder. Op de camping werd beslag gelegd op eengrote hydraulische afvalcontainer. Er waren vermoedens dat daarin mogelijksporenmateriaal was weggegooid. Het vuil werd op een andere locatie minutieusonderzocht, waarbij geen bijzonderheden werden aangetroffen.

De afgelopen dagen zocht de politie actief naar nog een vierde verdachte.Uiteindelijk werd deze 31-jarige Litouwer (zonder vaste woon- of verblijfplaats)dinsdagavond getraceerd in de directe omgeving van de bewuste camping. Hij isdoor een arrestatieteam ingerekend.

Het 30-jarige slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. Hijmaakt het naar omstandigheden goed. De vier verdachten zijn in het belang vanhet verdere onderzoek in verzekering gesteld en zitten op dit moment vast. Zeworden vooralsnog verdacht van poging tot moord en openlijke geweldpleging.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda