Aanhouding voor gevaarlijk rijgedrag

vrijdag 8 juli 2016

Breda - Een 47-jarige vrouw uit Prinsenbeek is donderdag 7 juli 2016 omstreeks 10.40 uur op de Konijnenberg aangehouden vanwege gevaarlijk rijgedrag en het negeren van een stopteken.

Agenten van het team Verkeer die met hun dienstauto over de Moerlakenbrug reden in de richting van Breda Noord, werden met hoge snelheid ingehaald door een Volvo. De agenten volgden het voertuig en zagen op hun km/teller dat de bestuurster circa 100 km / uur reed. Ze gaven een stopteken waaraan echter niet werd voldaan. De automobiliste reed rechts af de Konijnenberg op. Net voor de kruising met de Nieuwe Kadijk konden de agenten de auto inhalen en de verdere doorgang blokkeren. De auto kwam daarop tot stilstand.

De bestuurster reageerde niet op vragen van de agenten. Ze pakte uit het dasboardkastje een mes waarna een van de agenten met kracht haar rechterarm vastpakte en het steekvoorwerp uit haar handen trok. Toen de politieman haar arm losliet, greep ze opnieuw naar het dashboard om een doos met daarin een stanleymes te pakken. Ook dit werd van haar afgenomen. Haar rijbewijs is opgestuurd naar het CBR vanwege de psychische problemen die zij lijkt te ondervinden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda