Breda | straatinfo

verkeersdelict politie meldingen

Auto met valse kentekenplaten stuk gereden na vluchtpoging

verkeersdelict

Breda / Prinsenbeek - Een 20-jarige man uit Breda weigerde donderdag 11 op vrijdagnacht 12 januari te stoppen voor een verkeerscontrole in Breda. Hij reed met hoge snelheid weg in de richting van Prinsenbeek. Hier reed hij zijn auto stuk en werd hij aangehouden.

Agenten zagen de auto rond 04.45 uur rijden over de Backer en Ruebweg in Breda. Zij gaven de bestuurder een volg-teken, waarop hij met hoge snelheid en verdoofde verlichting wegreed richting de A16. Door de zeer hoge snelheid verloren de agenten het voertuig uit het zicht. Een andere eenheid van de politie zag de auto rond 05.00 uur rijden in de richting van Prinsenbeek. Bij het zien van de politie, reed de bestuurder eveneens met hoge snelheid weg. Niet veel later troffen de agenten de auto, beschadigd en zonder voorwiel, aan op de Meester Bierensweg.

De agenten zagen de bestuurder uit het beschadigde voertuig stappen. Hij rende vervolgens weg. De politie hield de man kort hierop aan. Na onderzoek bleek de auto te zijn voorzien van valse kentekenplaten. De politie heeft de zaak in onderzoek. De auto is in beslag genomen en de verdachte zit vast voor verhoor.

Soortgelijke berichten

Man aangehouden voor tanken zonder betalen
Groesbeek

Bergenaar verdacht van verduistering benzine
Roosendaal

Aanhouding leidt tot loods met gestolen auto's
Roosendaal

Neven samen op dievenpad?
Tilburg

Man aangehouden voor valse kentekenplaten en drugsbezit
Putten

Drie mannen aangehouden
Harmelen

Fransman tankt zonder te betalen
Delft

Man aangehouden op A50
Hattem

Vrouw aangehouden voor diefstal brandstof
Goor

Mannen in gestolen auto aangehouden
Budel

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio