Drie automobilisten betrapt op rijden zonder rijbewijs

dinsdag 2 augustus 2016

Breda / Tilburg - In Tilburg en Breda zijn drie automobilisten betrapt op het rijden zonder rijbewijs. In Tilburg liepen twee bestuurders tegen de lamp. In Breda kreeg één bestuurder daarvoor een proces-verbaal.

In Breda werd omstreeks 00.25 uur op de Graaf Hendrik III Laan in Breda een 23-jarige Bredanaar betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De bestuurder werd aan de kant gezet omdat hij met hoge snelheid aan kwam rijden. Tijdens de controle bleek dat de bestuurder vanwege een strafmaatregel in de periode van 22 mei 2016 tot en met 18 november 2016 niet in een auto mag rijden. De auto staat op naam van een verhuurbedrijf.

Op de Ringbaan West in Tilburg werd afgelopen nacht omstreeks 00.35 uur tijdens een routinecontrole een 21-jarige Tilburger betrapt op het rijden zonder rijbewijs in een auto. De bestuurder is aangezegd dat bij een volgende keer de auto in beslag genomen wordt.

Agenten zagen maandag 1 augustus 2016 rond 23.15 uur op de Westermarkt in Tilburg een auto rijden waarvan de V-snaar veel lawaai maakte. Ook sloeg de motor af. Ze besloten een controle in te stellen. Ze zagen dat de bestuurder direct zijn snelheid verhoogde.  De agenten zagen dat de auto parkeerde op de het Burgemeester van de Mortelplein. Aanvankelijk ontkende de man die achter het stuur zat gereden te hebben. Nadat de dienders duidelijk maakten dat ze hem al eerder in de gaten hadden, gaf hij toe dat hij de bestuurder was geweest. Hij vertelde al vier jaar auto te rijden, hij had nog nooit problemen gehad. De auto blijkt ook niet verzekerd te zijn. Hiervoor krijgt de eigenaresse een proces-verbaal.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda