Drie vrouwen aangehouden in verduisterde auto

maandag 13 februari 2017

Breda - Afgelopen nacht zijn omstreeks 00.15 uur op de Backer en Ruebweg drie inzittenden van een verduisterde auto op de verdenking van heling aangehouden. Het gaat om een vrouw uit Delft (22) jaar en twee vrouwen uit Veenendaal (26 en 31 jaar). Het voertuig is in beslag genomen.

Een politieman stond afgelopen nacht met een onopvallende auto met daarin ANPR (Automatic Number Plate Registration) camera’s op de A16 ter hoogte van grensovergang Hazeldonk ter controle van het inkomende verkeer. De diender kreeg op zijn apparaat een zogenaamd ‘hit’ toen een Honda van het type Insight passeerde. Deze auto zou verduisterd zijn.  Met ANPR worden kentekens gescand waardoor b.v. snel vastgesteld kan worden of aangifte gedaan is van diefstal of verduistering. 

De auto is eigendom van een verhuurbedrijf in Nijmegen. De eigenaar had op 29 november 2016 aangifte gedaan van verduistering. Een man had de auto op 13 oktober 2016 gehuurd en daarna niet meer terug gebracht. De agent heeft zijn bevindingen doorgegeven aan de Meldkamer waarna hij de bestuurster van de auto een volgteken gaf en op de Backer en Ruebweg met collega’s staande hield. Vervolgens werden de drie inzittenden op de verdenking van heling aangehouden. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda