Drugskoerier aangehouden na achtervolging

vrijdag 31 maart 2017

Prinsenbeek - Op de A16 ter hoogte van Prinsenbeek is vrijdag 31 maart rond 4.45 uur een 23-jarige man uit Den Haag aangehouden. De man vervoerde hennep in zijn auto ook vonden agenten een vuurwapen.

De Nederlandse politie werd door de Belgische politie gewaarschuwd dat er een achtervolging gaande was in België die via Brasschaat en Wernhout via de A16 richting Zundert en Breda ging. De bestuurder van een bestelauto negeerde daarbij stoptekens en weigerde ook na aanroepen van agenten te stoppen. Met meerdere auto’s wist de politie hem uiteindelijk ter hoogte van Prinsenbeek tot stoppen te dwingen. 

Toen de dienders hun voertuigen uitstapten om de bestuurder aan te houden roken ze direct een sterke hennepgeur. In de laadruimte werd een grote hoeveel henneptoppen gevonden. Ook troffen agenten een vuurwapen aan. De bestuurder is aangehouden en de bestelwagen is voor onderzoek in beslag genomen. De man is ingesloten. Hij wordt verdacht van drugshandel en het overtreden van de wet wapens en munitie. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda