Maaltijdbezorger van dagopbrengst beroofd

dinsdag 6 december 2016

Breda - Op de Haagweg te Breda werd een maaltijdbezorger (15 jaar) van een afhaalrestaurant overvallen. De twee daders maakten hem zijn dagopbrengst afhandig en gingen er te voet vandoor. De jongen raakte niet gewond.

Het misdrijf vond plaats op maandagavond 5 december 2016 rond 20.15 uur. De bezorger had net een bestelling weggebracht en stond achter het restaurant toen hij onverwacht van achteren werd vastgegrepen. Het slachtoffer werd fysiek overmeesterd. De twee daders eisten geld en gingen er vandoor met de dagopbrengst van de maaltijdbezorger. Voor zover bekend waren er geen wapens in het spel. De straatrovers gingen er te voet vandoor richting van de Van Meterenstraat.

Gewaarschuwde agenten ontfermden zich over het geschrokken slachtoffer en namen een aangifte van hem op. Andere politie-eenheden zochten in de directe omgeving naar de daders en eventueel achtergebleven sporenmateriaal. Er werd direct een Burgernetbericht verspreid met het verzoek om uit te kijken naar de voortvluchtige daders.  Het gaat om twee jonge mannen die gekleed waren in trainingspakken. Volgens de aangever spraken ze met Marokkaans accent.

Het rechercheteam is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord, kent u de daders of heeft u andere belangrijke informatie over deze zaak? Neem dan contact op ons. Dan kan op verschillende manieren:

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda