Ontploffing in woonwijk

maandag 10 april 2017

Breda - Maandagmorgenvroeg vond er een ontploffing plaats in een woonwijk in Breda. Verschillende huizen en auto’s zijn daardoor beschadigd. Er vielen geen gewonden.

Op maandag 10 april 2017 om 3.30 uur kwamen er verschillende paniektelefoontjes binnen vanuit de Elzenbroek. Er zou een ontploffing geweest zijn en huizen zouden daardoor beschadigd zijn. Hulpdiensten spoedden zich naar de straat. Ze troffen daar verschillende woningen aan met schade en ook verschillende vernielde auto’s. In een woning, waar de schade het ergst was. trof de politie een gezin aan dat snel uit huis gehaald werd.

Bomspecialisten van de politie wisten te vertellen dat er inderdaad een explosief was afgegaan. De straat werd afgezet in verband met een groot politieonderzoek wat opgestart werd. De politie heeft verschillende buurtbewoners gesproken. Die uitten hun zorgen over het incident in hun wijk. Daar is alle begrip voor en de politie zet alles in om dit misdrijf op te lossen. Daarom wordt dringend verzocht alle informatie die men heeft te delen:

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M, 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda