Politie voorkomt rijden onder invloed

zondag 14 februari 2016

Breda - De politie heeft op zondag 14 februari omstreeks 06.00 uur een man aangehouden. Hij wilde onder invloed van drugs achter het stuur kruipen en weigerde zijn autosleutels in te leveren.

In de vroeg ochtend van zondag 14 februari kwam er een melding binnen van baldadigheid in de Odilia van Salmstraat. Een manspersoon trapte daar tegen voordeuren en vuilnisbakken aan. Ter plaatse spraken de agenten de man aan. De man was duidelijk onder invloed. De 29-jarige Bredanaar gaf aan GBH gebruikt te hebben en van plan was met zijn auto naar huis te gaan. De agenten vroegen de man zijn autosleutels te geven. De man weigerde dit pertinent. 

De agenten wilden voorkomen dat de man onder invloed achter het stuur zou kruipen en zichzelf en zijn omgeving in gevaar zou brengen. Daarom is hij aangehouden voor het niet voldoen aan bevel of vordering. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding en beledigde de aanwezige agenten. Er is aangifte gedaan tegen de man voor belediging en bedreiging. De man zit vast voor verder verhoor.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda