Ruzinde automobilisten onder invloed van drugs

donderdag 24 juli 2014

Breda - De politie heeft woensdag 23 juli 2014 omstreeks 22.15 uur op de Vosdonk een 19-jarige vrouw uit Etten-Leur en een 24-jarige man uit St. Willibrord aangehouden. Zij worden verdacht van gevaarlijk rijgedrag , drugsbezit en het rijden in een auto onder invloed van drugs. Kennelijk had het tweetal ruzie gekregen waarna de vrouw met haar auto was weggereden, achtervolgd door haar vriend. Volgens een getuige had de man geprobeerd de auto van zijn vriendin klem te rijden.

Melding

De agenten kregen om 21.45 uur de opdracht te gaan naar deNijverheidsweg omdat ter plaatse twee auto's tegen elkaar stonden op hetfietspad. Ook zou er een conflict zijn waarbij gevochten werd. De dienders zagentwee auto's staan. Achter het stuur van een van de auto's zat een vrouw die eenafwezige indruk maakte. Naast het andere voertuig stond een man die bezweet wasen ongecontroleerd met zijn armen bewoog. Hij leek onder invloed te zijn vandrugs en had een verwonding op zijn rechterhand. Beide auto's hadden schade. Aande hand van de sporen werd duidelijk dat er over het gras en fietspad wasgereden. Een getuige bevestigde dat en vertelde dat de auto waar de man bijstond meerdere keren had geprobeerd de andere wagen klem te rijden.

Bij verder onderzoek bleek dat de betrokkenen, een 19-jarigevrouw uit Etten-Leur en een 24-jarige man uit St. Willebrord vermoedelijk drugsgebruikt hadden. De vrouw gaf toe dat ze speed had ingenomen. In de auto van deWillebrorder werd een flesje GHB en enkele gripzakjes met vermoedelijk harddrugsaangetroffen. Hierop werden zij beiden aangehouden. Een arts heeft bloedafgenomen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda